NOVI JUMPY SPACETOURER

Kao ostale izvedbe, Citroën SpaceTourer Business je kombi pun karaktera koji olakšava život. Uz dizajn fluidnih linija, bez agresivnosti, njegovi oblici ističu pouzdanost i robusnost. Kotači i vrlo krati prevjesi čine da se odmah ističu idealni omjeri SpaceTourera kao i njegova prostranost.

STIL I FUNKCIONALNOST

Kao spoj stila i funkcionalnosti, stražnji kraj vozila odlikuje se velikim vratima koja pozivaju na putovanja i otkrivaju velik prostor u unutrašnjosti. Bez ograničenja, suvremen, sa svojim robusnim i elegantnim stilom, SpaceTourer Business je pravi poziv na službena putovanja.

U SKLADU S VAŠIM AKTIVNOSTIMA

Profesionalni putnički prijevoznici, hotelski prijevoz, taksisti… Sigurno postoji jedan Citroën SpaceTourer prilagođen vašim potrebama i potrebama vaših klijenata! Zahvaljujući iznimnoj modularnosti, izvedba Business se prilagođava vašim aktivnostima.

SpaceTourer Business je dostupan u tri dužine (XS: 4.60m, M: 4.95m, XL: 5.30m), od 5 do 9 mjesta. Može se konfigurirati po izboru, s obzirom na broj sjedala i opremu, te tako omogućuje odabir vozila gotovo po mjeri. Izaberite Citroën SpaceTourer za vas!

PROSTRANOST I PRISTUP VOZILU

SpaceTourer Business ima veliku prostornost i pojednostavljeni pristup vozilu, posebice za 3. red sjedala, zahvaljujući širokom otvoru bočnih kliznih vrata (do 0,93 m ovisno o izvedbi). U kabini, sjedala su obrađena mekim i toplim materijalima te omogućuju iznimnu udobnost.

Putnici nisu izostavljeni i uživaju u mnogo znakova pažnje: avio-stolići, zasloni za sunce, utičnice 12V i 220V, držač za mobitel.
 
PRETINCI

Brojni pretinci raspoređeni u kabini (do 74 litara): gornji pretinac za rukavice sa utičnicama Jack i 12V, USB priključak, gornji pretinac za rukavice koji može biti osvijetljen i hlađen, nosač za čaše na svakoj strani armaturne ploče, gornji središnji pretinac te dva pretinca u vratima u kojima se može odložiti bocu od 1,5l.
 
PRTLJAŽNIK      

Unutarnji prostor je modularan po želji zahvaljujući sjedalima koji se mogu uzdužno podešavati, za optimalan obujam prtljažnika (do 2.932 l u izvedbi XL sa 5 sjedala).

UMJERENI TROŠKOVI

Citroën SpaceTourer opremljen je najnovije generacije BlueHDi motorima koji, uz aerodinamičnu siluetu i uravnoteženu masu (100 do 300kg manje u odnosu na modele u segmentu sa istom snagom motora), omogućava « Best in Class » razinu potrošnje i emisije CO2 u segmentu. Osim optimalne potrošnje goriva, tim motorima omogućuje se smanjenje troška uporabe jer servisni interval je 40 000 km ili dvije godine.

Testiranja su potvrdili da Citroën SpaceTourer ima najbolju potrošnju u segmentu (Best in Class) sa 5.1 l/100 km i samo 133 g/km CO2 (Mješovita potrošnja za motor BlueHDi 115 S&S BVM6).
 
Različitim dizelskim motorima kojima je opremljen Citroën SpaceTourer postižu se sljedeće vrijednosti potrošnje u mješovitoj vožnji i emisije CO2 (kod izvedbe XS):

- motor BlueHDi 95 BVM: 5,5l/100 km i 144 g/km CO2

- motor BlueHDi 95 S&S ETG6: 5,2l/100 km i 135 g/km CO2

- motor BlueHDi 115 S&S BVM6: 5,1l/100 km i 133 g/km CO2

- motor BlueHDi 150 S&S BVM6: 5,3l/100 km i 139g/km CO2

- motor BlueHDi 180 S&S EAT6: 5,8l/100 km i 151 g/km CO2

 

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.