GRAND C4 PICASSO

Technospace

Citroën Grand C4 Picasso nudi novu ravnotežu fluidnih linija karoserije i unutarnjeg prostora. Dok njegove dimenzije postavljaju nove standarde zahvaljujući modularnoj platformi EMP2 i prostranosti koju ona nudi, Citroën Grand C4 Picasso ujedno je i na najvišoj razini glede opreme, ergonomije i zaštite okoliša.


Prednosti:

Nova ravnoteža između prostora i fluidnih vanjskih linija

Spektakularan svjetlosni potpis

Učinkovita konstrukcija: nova platforma EMP2

Kabina moderno obrađena, pročišćenih linija i s mnogo svjetlosti

Vrhunska ekskluzivnost: paket Lounge

Panoramski 12" HD ekran i 7" tablet osjetljiv na dodir

Tehnološke inovacije za ugodnu vožnju


DIZAJN FLUIDNIH LINIJA ZA VELIK UNUTARNJI PROSTOR

Silueta modela Citroën Grand C4 Picasso ponajprije je fluidan i otmjen, ali i neporecivo prepoznatljiv, izražajan i jedinstven. Naime, posve nov prednji kraj i robustan stražnji dio na kojem velika motorna odižuća vrata izgledaju kao da ga obujmljuju ili, pak, njegove uglađene linije kao da uistinu obilježavaju dolazak novog doba.

Svjetlosni potpis sprijeda

Prednji dio modela Citroën Grand C4 Picasso fluidnih je linija u skladu s novim identitetom stila marke CITROËN. Najupečatljiviji element te nove osobnosti počiva u njegovu novom svjetlosnom potpisu. Dnevna LED svjetla ugrađena iznad svjetala ističu njegov izražajan i suvremen pogled.

LED svjetla s 3D efektom

Po uzoru na najnovija konceptna vozila Marke, Citroën Grand C4 Picasso krase stražnja 3D LED svjetla. Istodobno su duboka i tehnološki napredna pa je automobil trenutačno prepoznatljiv u suvremenom automobilskom svijetu.

Krovni lukovi

Krovni lukovi protežu se od donjeg dijela vjetrobranskog stakla, stvarajući novi bočni potpis modela koji s velikim staklenim površinama ističe prostornost kabine. Kako bi sjedinio stil i praktičnost, središnji aluminijski dio tih lukova ujedno može biti i krovni nosač.

Naplatci

Kako bi dodatno istaknuo prirodnu otmjenost i dinamičnost siluete vašeg auta, Citroën Grand C4 Picasso nudi bogati izbor naplataka od lagane legure od 16'' do 18" posve novog dizajna kojim ćete personalizirati svoj automobil.


MODERNO UREĐENA UNUTRAŠNJOST

Citroën Grand C4 Picasso osmišljen je do najmanje pojedinosti kako bi odgovorio na zahtjeve svakog putnika. Njegova unutrašnjost pročišćenih linija i oslobođena viškova moderno je dizajnirana:

panoramsko vjetrobransko staklo u seriji,

velik ostakljeni panoramski krov,

asimetrična armaturna ploča koja objedinjuje različite boje i materijale,

paket Lounge,

dovodi zraka za sjedala u 3. redu.

 

AUTOMOBIL ZA ŽIVOT

Citroën Grand C4 Picasso postavlja nove standarde kad je riječ o prostranosti i modularnosti. Njegova nova platforma zapravo je omogućila dodatno pomicanje stražnjih kotača prema natrag u odnosu na izvedbu s pet mjesta, pri čemu je zadržao istu duljinu kao i u prethodnoj generaciji, što posebice olakšava ulazak u vozilo i optimizira prostor za putnike i svu prtljagu.

Oprema 100 % Créative Technologie

Citroën C4 Picasso je u duhu slogana Marke, Créative Technologie. Kako biste se osjećali ugodno, udobno i sigurno, osmišljeni su sustavi koji će vam olakšati putovanja i učiniti ih ugodnijima, pa možete biti posve opušteni.

7" tablet osjetljiv na dodir

100 % digitalan, 100 % osjetljiv na dodir i 100 % intuitivan, 7" tablet osjetljiv na dodir, sa sedam tipki za izravan pristup funkcijama, omogućava vam upravljanje svim funkcijama modela Citroën Grand C4 Picasso!

Panoramski ekran HD 12"

Panoramski 12" HD ekran u boji možete personalizirati, a na njemu se posebno ističu podaci o vožnji, poput: - podaci o navigaciji - obavijesti sustava za pomoć u vožnji, - a kao podlogu zaslona možete staviti i neku osobnu sliku.

Kamera za vožnju unatrag

 

Citroën Grand C4 Picasso ima kameru za vožnju unatrag koja, kad odaberete brzinu za vožnju unatrag, na panoramskom zaslonu visoke razlučivosti veličine 12'' prikazuje sve što se nalazi iza vašeg vozila. To je doista prošireno vidno polje straga koje va

 

Citroën Grand C4 Picasso − Park Assist

Citroën Grand C4 Picasso − Park Assist

 

Sustav Park Assist pomaže vam u traženju slobodnog parkirnog mjesta, a kad ga otkrije, automatski parkira automobil, bilo uzdužno, bilo okomito. Vama preostaje samo upravljanje papučicom gasa i kočnice.

 

Citroën Grand C4 Picasso − Multimedija i povezanost

HI-FI sustav JBL® sačinjava osam zvučnika i sustav za spacijalizaciju zvuka "Arkamis" radi vrhunskog užitka slušanja. Ploča s priključcima “Plug in Desk” sadrži: - jack utičnicu - USB utičnicu - utičnicu 12 V - utičnicu 230 V.

 

 

Citroën Grand C4 Picasso − Citroën eTouch

Citroën eTouch

 

Citroën eTouch, sigurna i besplatna usluga, dostupna 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, radi preko umetnute SIM kartice, a podrazumijeva: - pozive u pomoć i poziv za pomoć na cesti - virtualnu servisnu knjižicu - uslugu Eco driving.

 

Citroën Grand C4 Picasso − AFIL

AFIL video

 

Zahvaljujući kameri i tehnologiji prepoznavanja linija utemeljnoj na digitalnim slikama, sustav za upozorenje o nenamjernom prelaženju crte (AFIL) označava svaki prelazak preko linije vibracijom vozačeva sigurnosnog pojasa.

 

Aktivni regulator brzine

Aktivni regulator brzine otkriva i upozorava o usporavanju vozila ispred vas i zadržava udaljenost od njega stalnom djelujući na gas i kočnicu motora u rasponu brzine oko 30 km/h.

Aktivni sigurnosti pojasevi

Aktivni sigurnosni pojasevi za vozača i suvozača imaju motore koji automatski zatežu pojas u slučaju opasnosti i nude maksimalnu zaštitu.

Vision 360°

Tehnologija “Vision 360°” koristi četiri kamere zahvaljujući kojima imate pogled iz ptičje perspektive na panoramskom 12" HD ekranu, što znači da povrh uobičajenog vidnog polja imate pogled od 360° oko vašeg vozila.


SVIJEST O ZAŠTITI OKOLIŠA

Svesti onečišćenje okoliša na najmanju moguću mjeru za Citroën C4 Picasso sastavni je dio njegovih tehničkih specifikacija. Uz štedljive motore, tu su i drugi elementi koji imaju važnu ulogu:

platforma EMP2 i uporaba lakših materijala zbog kojih je masa vozila smanjena za 140 kg,

napredna aerodinamika koja jamči optimalno svladavanje otpora zraka,

pročistač krutih čestica (FAP) u dizelskim motorima zadržava neizgorene čestice iz ispušnih plinova i osigurava njihovo izgaranje.

 
BlueHDi − najbolji u klasi

Zahvaljujući motoru BlueHDi 150 Euro 6, Grand Citroën C4 Picasso prvi je jednovolumen u klasi koji je ograničio emisiju CO2 na 110 g/km uz snagu od 150 KS!

Ta najsuvremenija tehnologija ponajprije omogućava:

filtriranje do 99,9 % čestica iz dizela,

uklanjanje do 90 % čestica NOx (dušikovih oksida).

Mikrohibridna tehnologija e-HDi

Citroën Grand C4 Picasso − Mikrohibrid e-Hdi

Citroën C4 Picasso nudi mikrohibridnu tehnologiju e-HDi na svim dizelskim motorima sa sustavom Stop&Start druge generacije.

 

Mikrohibridna tehnologija e-HDi pretvara kinetičku energiju nastalu pri usporavanju u električnu energiju, smanjujući tako potrošnju goriva i emisiju CO2 (do 15 % u gradu).

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.