C4 PICASSO

Technospace

Citroën C4 Picasso je monovolumen koji objedinjuje kompaktnost i prostranost. Povrh toga što ima suvremenu i inovativnu arhitekturu te energičan vanjski stil, sve se to vidi i u njegovoj moderno uređenoj unutrašnjosti u kojoj će putnici uživati.

Njegova oprema i intuitivno vozačko sučelje osjetljivo na dodir još su jedan dokaz slogan Marke: Créative Technologie.


Prednosti:

Energičan i kompaktan vanjski dizajn

Spektakularan svjetlosni potpis

Učinkovita konstrukcija: nova platforma EMP2

Kabina moderno obrađena, pročišćenih linija i s mnogo svjetlosti

Vrhunska ekskluzivnost: paket Lounge

Panoramski 12" HD ekran i 7" tablet osjetljiv na dodir

Tehnološke inovacije za ugodnu vožnju

DIZAJN KOJI OBILJEŽAVA DOLAZAK NOVOG DOBA

Citroën C4 Picasso nudi vam novo doba! Izražajnost njegova prednjeg dijela, spektakularan prednji i stražnji svjetlosni potpis s 3D LED svjetlima, dinamična silueta napetih linija s izbočenim odižućim stražnjim vratima koja izgledaju kao da ga obujmljuju, obećaju vam putovanje u drugu dimenziju.

Snažnu osobnost Citroën C4 Picasso poglavito duguje posve novom svjetlosnom potpisu. Svjetla su mu izdužena i istaknuta dnevnim LED svjetlima koja se otmjeno uklapaju u produžetak prednje maske i automobilu istodobno nude izražajan, suvremen i tehnološki napredan izgled.

Nakon eksperimenta s najnovijim konceptnim vozilima Marke, C4 Picasso ukrasio se stražnjim 3D LED svjetlima koja se doimaju dubokima i futurističkima, zbog kojih je vozilo trenutačno prepoznatljiv u suvremenom automobilskom svijetu.

Uloga kromiranih ukrasa na modelu Citroën C4 Picasso je istaknuti njegov ionako dojmljiv stil nudeći mu pritom i dašak dodatne elegancije. Bočni kromirani potpis u obliku slova "C", primjerice, ističe prostranost u kojoj uživaju vozač i putnici.

Citroën C4 Picasso nudi bogati izbor naplataka od lake legure od 16'' do 18" posve novog dizajna koji će dodatno istaknuti prirodnu otmjenost i dinamičnost siluete vašeg automobila.


MODERNO UREĐENA UNUTRAŠNJOST

Zahvaljujući staklenom panoramskom krovu i panoramskom vjetrobranu, preglednost i osjećaj slobode u vozilu na najvišoj su razini.

Asimetrična ergonomska armaturna ploča čistih linija modela Citroën C4 Picasso dodatno pojačava taj dojam prostranosti, svjetlosti i ugodne unutrašnjosti.

Paket opreme Lounge vam, pak, obećaje nenadmašnu udobnost za putovanje u prvom razredu!

Citroën C4 Picasso uvodi novu modularnu platformu "EMP2". Povrh uštede na masi vozila (140 kg manje), njezina najveća prednost za svakidašnjicu u tome je što osigurava vanjsku kompaktnost vozila, poboljšavajući mu pritom unutarnju prostranost i modularnost.

Svaki će putnik uživati u prostoru u kabini, prtljažniku i brojnim pretincima.


Oprema 100 % Créative Technologie

Citroën C4 Picasso je u duhu slogana Marke, Créative Technologie. Kako biste se osjećali ugodno, udobno i sigurno, osmišljeni su sustavi koji će vam olakšati putovanja i učiniti ih ugodnijima, pa možete biti posve opušteni.

7" ekran osjetljiv na dodir

100 % digitalan, 100 % osjetljiv na dodir i 100 % intuitivan, 7" tablet osjetljiv na dodir, sa sedam tipki za izravan pristup funkcijama, omogućava vam upravljanje svim funkcijama modela Citroën C4 Picasso!

Panoramski 12" HD ekran

Panoramski 12" HD ekran u boji možete personalizirati, a na njemu se posebno ističu podaci o vožnji, poput: - podaci o navigaciji, - obavijesti sustava za pomoć u vožnji, - a kao podlogu ekrana možete staviti i neku osobnu sliku.

Kamera za vožnju unatrag

Citroën C4 Picasso ima kameru za vožnju unatrag koja u trenutku kad uključite prijenos za vožnju unatrag na panoramskom 12" HD ekranu prikazuje sve što se nalazi iza vašeg vozila. To je doista prošireno vidno polje straga koje vam olakšava parkiranje!

Park Assist

Sustav Park Assist pomaže vam dok tražite slobodno parkirno mjesto, a kad ga otkrije, automatski parkira automobil, bilo uzdužno, bilo okomito. Vama preostaje samo upravljanje papučicom gasa i kočnice.

Multimedija i povezivost

 

HI-FI sustav JBL® čini osam zvučnika i sustav za spacijalizaciju zvuka "Arkamis" radi vrhunskog užitka slušanja. Ploča s priključcima “Plug in Desk” sadrži: - jack utičnicu - USB utičnicu - utičnicu 12 V - utičnicu 230 V.


Citroën eTouch

Citroën eTouch, sigurna i besplatna usluga, dostupna 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, radi preko umetnute SIM kartice, a podrazumijeva: - pozive u pomoć i poziv za pomoć na cesti - virtualnu servisnu knjižicu - uslugu Eco driving.

Zahvaljujući kameri i tehnologiji prepoznavanja linija utemeljnoj na digitalnim slikama, sustav za upozorenje o nenamjernom prelaženju crte (AFIL) označava svaki prelazak preko linije vibracijom vozačeva sigurnosnog pojasa.

Aktivni regulator brzine

Aktivni regulator brzine otkriva i upozorava o usporavanju vozila ispred vas i zadržava udaljenost od njega stalnom djelujući na gas i kočnicu motora u rasponu brzine oko 30 km/h.

Aktivni sigurnosni pojasevi

Aktivni sigurnosni pojasevi za vozača i suvozača imaju motore koji automatski zatežu pojas u slučaju opasnosti i nude maksimalnu zaštitu.

Vision 360°

Tehnologija “Vision 360°” koristi četiri kamere zahvaljujući kojima imate pogled iz ptičje perspektive na panoramskom 12" HD ekranu, što znači da povrh uobičajenog vidnog polja imate pogled od 360° oko vašeg vozila.


SVIJEST O ZAŠTITI OKOLIŠA

Svesti onečišćenje okoliša na najmanju moguću mjeru za Citroën C4 Picasso sastavni je dio njegovih tehničkih specifikacija. Uz štedljive motore, tu su i drugi elementi koji imaju važnu ulogu:

platforma EMP2 i uporaba lakših materijala zbog kojih je masa vozila smanjena za 140 kg,

napredna aerodinamika koja jamči optimalno svladavanje otpora zraka,

pročistač krutih čestica (FAP) u dizelskim motorima zadržava neizgorene čestice iz ispušnih plinova i osigurava njihovo izgaranje.


BlueHDi − Najbolji u klasi

Zahvaljujući motoru BlueHDi 150 Euro 6, Citroën C4 Picasso prvi je monovolumen u klasi koji je ograničio emisiju CO2 na 110 g/km uz snagu od 150 KS!

Ta najsuvremenija tehnologija omogućuje:

filtriranje do 99,9 % čestica iz dizela,

uklanjanje do 90 % čestica NOx (dušikovih oksida).

Mikrohibridna tehnologija e-HDi

Citroën C4 Picasso − Mikrohibrid e-HDi

Citroën C4 Picasso nudi mikrohibridnu tehnologiju e-HDi na svim dizelskim motorima sa sustavom Stop&Start druge generacije.

 

Mikrohibridna tehnologija e-HDi pretvara kinetičku energiju nastalu pri usporavanju u električnu energiju, smanjujući tako potrošnju goriva i emisiju CO2 (do 15 % u gradu).

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.