C4

Jedinstveno iskustvo vožnje kao nikad dosad

Mjerilo udobnosti. Citroën C4 temelji se na poznatim jakim stranama modela C4 kako bi zajamčila jedinstveno iskustvo vožnje.


Prednosti:

Skladan dizajn i uravnotežene dimenzije

Novi svjetlosni potpis: dnevna svjetla s tehnologijom LED sprijeda i svjetla s 3D efektom straga

Otvorena i ugodna unutrašnjost: udobnost sjedala, osvijetljenost i zvučna izolacija na najvišoj razini

Svestrano vozilo: optimiran omjer kompaktnosti i prostranosti

Korisne tehnologije: intuitivnost i jednostavnost uporabe

Bezbrižna vožnja: vozna svojstva kao izvor bezbrižnosti

Motori najnovije generacije: performanse, užitak vožnje na visokoj razini i niska potrošnja

 

Vanjski dizajn

Isklesane linije, dojmljiv stil, skladan dizajn: Citroën C4 lako je prepoznatljiv zahvaljujući svojoj jedinstvenoj silueti. Dimenzije su mu uravnotežene, a dizajn ostavlja dojam samopouzdanja i robusnosti.

Mnoštvo detalja naglašava osobnost Citroën C4. Ta je limuzina dojmljivog izgleda zahvaljujući reljefnom poklopcu motora, crnom stražnjem spojleru i izduženim svjetlima.

Sva su svjetla uperena u najsuvremeniju tehnologiju. Citroën C4 odlikuje se svjetlosnim potpisom najnovije generacije. Izražajnost svjetala koja se izdužuju prema blatobranima naglašena je uporabom dnevnih svjetala s tehnologijom LED.

Dinamična stražnja strana limuzine ističe se i novim svjetlosnim potpisom s efektom 3D. Tim novim svjetlima ističu se odižuća vrata prtljažnika pročišćenih linija i oslobođena svih višaka te se naglašava prestižan karakter te kompaktne limuzine. Taj dojam dodatno pojačavaju pomno izvedeni spojevi i zazori među karoserijskim pločama.

 

Unutarnji dizajn

Jedinstveno iskustvo vožnje. Kabina se ističe uporabom vrhunskih materijala:

- novo pročelje armaturne ploče, osuvremenjeno i vizualno rasterećeno ugradnjom 7'' tableta osjetljivog na dodir,

- sjedala koja su istodobno udobna i dobro podupiru tijelo,

- armaturna ploča meka na dodir,

- kromirani ukrasi odmjereno raspoređeni na komandama pri upravljaču, ventilacijskim otvorima i ručici mjenjača.


Ugodna unutrašnjost

U kabini svojeg Citroën C4 možete uživati u iznimno udobnim sjedalima. Na vozačevom sjedalu moguće je električno namještanje u lumbalnom dijelu i masažna funkcija.

Pustite da uđe svjetlost. Citroën C4 nudi velike staklene površine koje povećavaju vidljivost i propuštaju optimalnu količinu svjetlosti. Velik panoramski otvor površine 1,3 m2 s električnim sjenilom povećava količinu svjetlosti a time i osjećaj ugode svih putnika.

Zvuk se apsorbira neposredno uz izvor buke:

- akustičko vjetrobransko staklo s apsorpcijskim slojem,

- dodavanje apsorpcijskih materijala u motorni prostor,

- usvajanje koncepta nepropusnosti zvukova koji omogućuju periferna izolacija na karoseriji, izolacija na vratima te vanjska izolacija.

Sustav HiFi DENON

Osmišljen uz pomoć tehnologije prostornosti zvuka i inovativnog programa za obradu zvukova, audiosustav (s dubokotoncem s pojačalom) vašeg Citroën C4 vašim suputnicima nudi prigušen i miran ugođaj, optimalnu kvalitetu zvuka i pravo zadovoljstvo.

Oprema za vašu udobnost

Oprema za vaš C4 osmišljena je da bi vam jamčila iznimnu udobnost u svim prilikama: vozačevo mjesto gdje su sve komande nadohvat ruke, utičnica od 12 V, prijenosna svjetiljka smještena u prtljažniku te utičnica od 230 V (ovisno o izvedbi).

Prostranost i svestranost

Prostranost, svestranost i male vanjske dimenzije: Citroën C4 ima mnoge adute za svakodnevnu uporabu. Njegov međuosovinski razmak iznosi 2608 mm, a stražnja klupa nudi veliku prostranost.

Prtljažnik Citroën C4, obujma od 408 litara, omogućuje prijevoz prtljage za svih pet putnika. Ne nedostaje ni brojnih pretinaca: velik pretinac ispred suvozača, pretinci u prednjim vratima u koje stane boca od 1,5 litre, ladica ispod prednjih sjedala, pretinac na središnjem pročelju, pretinac ispod prednjeg naslona za laktove.

Dimenzije Citroën C4 kompaktne su kako bi se ograničio vanjski obujam: duljina od 4,33 m, širina od 1,79 m i visina od 1,49 m.

 

Stražnja klupa (djeljiva u omjeru 2/3 - 1/3) nudi veliku prilagodljivost i otvor za prijevoz dugačkih i nezgrapnih predmeta.

VIŠE KORISNE TEHNOLOGIJE

Novim 7'' tabletom osjetljivim na dodir može se upravljati medijskim funkcijama, telefonom, namještanjem parametara vozila i novim dodirnim navigacijskim sustavom.

Vožnja je pojednostavnjena novim sustavom za pristup i pokretanje vozila bez ključa kojim se omogućuje ulazak u vozilo i pokretanje motora dok elektronički ključ ostaje uz vas.

Sustav za nadzor mrtvog kuta obavješćuje vas o prisutnosti vozila na dva ili četiri kotača u mrtvom kutu pomoću narančaste diodne lampice koja se pali u kutu retrovizora.

Svjetla za maglu sa statičkim osvjetljenjem pri skretanju dodatnim svjetlosnim snopom osvjetljavaju unutrašnjost zavoja i mogu osvijetliti kut od čak 75° na lijevoj ili desnoj strani vozila.

Za ugodan vizualni doživljaj Citroën C4 može se opremiti zakretnim dvofunkcijskim ksenonskim svjetlima koja prate kut zakretanja vozila.

Funkcijom CITROËN Connect Box možete pristupiti (ovisno o zemlji) hitnim pozivima i lokaliziranim pozivima za pomoć na cesti te funkcijama EcoDriving i virtualnoj servisnoj knjižici, koje su dostupne u vašem osobnom prostoru MyCITROËN na internetu.

Sustav za upozorenje o nenamjernom prelaženju crte (AFIL) jedno je od rješenja namijenjenih borbi protiv gubitka pozornosti.

Sustav inteligentnog nadzora prianjanja (CTI) prepoznaje situacije u kojima je prianjanje slabije kako bi se Citroën C4 sigurno kretao. CTI zamjenjuje sustav protiv proklizavanja ASR kako bi se optimirala vuča i zadržala putanja.

Pomoć pri kretanju na uzbrdici sustav je koji vam pomaže u lakšem kretanju na uzbrdici. Sprječava neželjeno kretanje Citroën C4 na kosini dok je papučica kočnice otpuštena.

UMJERENI TROŠKOVI

Citroën C4 opremljen je učinkovitim motorima najnovije generacije.

Tehnologija BlueHDi u skladu je s normom Euro 6 s ispuštanjem CO2 od 86 g/km i potrošnjom u mješovitoj vožnji od 3,3 l/100 km.

Benzinski motori PureTech s turbopunjačem omogućuju visoke performanse i ujedno održavaju potrošnju goriva i emisiju CO2 na najvišoj razini.

Ti novi motori nude visoku razinu performansi i užitka u vožnji, a ujedno kontroliraju potrošnju.

 

Omjer cijene i usluge optimiran je kako bi troškovi uporabe bili smanjeni.

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.