C4 CACTUS

DIZAJN

Pomiriti stil i lakoću svakidašnje uporabe. Ponuditi snažne i uvijek praktične vizualne elemente. Citroën C4 Cactus crossover je nove vrste s optimističnim dizajnom.

Airbump® je uspješan spoj stila i praktičnosti! Njegova elastična površina, koja je svjetska posebnost, štiti vaše vozilo od svakodnevnih malih udaraca.

Njegova tajna? Mnogobrojne kapsule zraka ispod elastične površine od termoplastičnog poliuretana koja ne zahtijeva posebno održavanje.


Svjetlosni potpis

C4 Cactus - Signature lumineuse

Prednji kraj modela C4 Cactus obilježen je svjetlosnom tehnologijom s LED dnevnim svjetlima koja naglašavaju svjetla ugrađena u Airbump®.

Sasvim odvažna osobnost!

Citroën C4 Cactus izražava svoju odvažnu osobnost vizualnim elementima koji ponajprije imaju uporabnu svrhu, poput krovnih nosača koji spajaju stil i praktičnost.

Sve za olakšavanje vašeg boravka u vozilu. Velika prednja sjedala nalik sofi, domišljati i pristupačni pretinci za sve, prostrana i ugodna unutrašnjost... C4 Cactus poziva na druženje.

Tražite pretinac za rukavice kojemu se pristupa izravno s gornje strane armaturne ploče? To je Top Box! Iznimno je prostran (8,5 litara) pa u njega možete spremiti sve svoje stvari da vam budu... nadohvat ruke.

Velika prednja sjedala modela Citroën C4 Cactus dizajnirana su tako da podsjećaju na ugodnu sofu. Jedini je cilj  vaša udobnost. Stoga vozite opušteno.

U ovom crossoveru putovat ćete bez trzaja zahvaljujući ovjesu posve prilagođenom podlozi, uključujući neravnine.

Ozračje? Istodobno je elegantno i smirujuće. Pojedinim otmjenim pojedinostima Citroën C4 Cactus podsjeća na putovanja i svijet putnih torbi.


Unutrašnji sklad

Tri unutarnja izgleda: Izgled Stone Grey, paket Purple Inside i paket Habana Inside. Sastoje se od nekoliko usklađenih boja skladno raspoređenih po kabini.

Iznimno velik panoramski stakleni krov s naprednom zaštitom od topline neprestano propušta filtriranu i ugodnu svjetlost u kabinu. Okupan svjetlošću.

 

Citroën C4 Cactus usredotočen je na korisne tehnologije u službi udobnosti i sigurnosti. Radi se o tehnologijama koje vam svakodnevno doista trebaju, poput sustava pomoći u vožnji.

Posve digitalan i posve intuitivan. Sve komande modela Citroën C4 Cactus objedinjene su na samo jednom zaslonu. Serijski je opremljen 7-inčnim tabletom s dodirnim zaslonom sa sedam ikona kojima se jednim pritiskom pristupa svim funkcijama.

U izvedbi s upravljanim mjenjačem ETG, uobičajena je ručica mjenjača zamijenjena sustavom „Easy Push“. To se pojednostavnjeno upravljanje sastoji se od triju tipki za odabir: D za vožnju naprijed, N za prazni hod i R za vožnju unatrag.

Jedinstvena na svijetu, tehnologija Airbag in Roof omogućuje da se suvozačev zračni jastuk premjesti iz armaturne ploče pa se dobije pretinac i više prostora. Rasklapa se vrlo nesmetano uzduž vjetrobrana s odličnim sigurnosnim obilježjima.

Sa sustavom Magic Wash, otvori za raspršivanje tekućine za pranje stakla izravno su ugrađeni na kraj metlica, vidljivost je očuvana, mrlje na poklopcu motora su prošlost, a potrošnja tekućine za pranje stakla je smanjena!


Povezan s cestom

 

SUSTAV PARK ASSIST

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

POMOĆ NA UZBRDICI

STATIČKO OSVJETLJENJE


Za parkiranje bez poteškoća, sustav Park Assist automatski otkriva slobodno mjesto i pomaže vam parkirati vaš Citroën C4 Cactus. Preostaje vam samo pritiskati papučicu gasa i kočnice.


Optimirana masa

Smanjena masa modela C4 Cactus ostvarena je inovacijama poput panoramskoga staklenog krova s naprednom zaštitom od topline bez sjenila, te brisača sa sustavom pranja stakla Magic Wash.


Štedljiva uporaba

Zahvaljujući optimiranoj masi, troškovi uporabe modela Citroën C4 Cactus smanjeni su za gotovo 20 % u odnosu na referentne modele u segmentu kompaktnih limuzina.


Smanjena potrošnja

C4 Cactus opremljen je motorima posljednje generacije, benzinskima PureTech i dizelskima BlueHDi, kako bi se smanjila potrošnja i emisija CO2.


Motori

U C4 Cactus ugrađuju se motori malog obujma najnovije generacije. Usklađeni s normom Euro 6 (benzinski motor PureTech i dizelski motor BlueHDi sa sustavom Stop & Start), ti suvremeni i učinkoviti motori imaju nisku potrošnju.

 

Motor BlueHDi 100 S&S BVM novi je korak prema još čišćem dizelu s rekordno niskim emisijama CO2 (od 82 g/km) te smanjenom potrošnjom (od 3,1 l/100 km). Užitak u vožnji nije zanemaren pri dinamičnim ubrzavanjima.

 

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.