C3

Od svog nastanka sve do prvog susreta sa publikom na Salonu Automobila u Parizu, pratite uzbudljive avanture novog Citroëna C3 na njegovoj Facebook stranici. S vama će dijeliti slike i video o događajima svakodnevnog života koje će snimati svojom ConnectedCAM Citroën™!

Prekrasni pogled, neobični prizori, šetnje po gradu: Novi Citroën C3 snima film o vašim iskustvima u vožnji sa ConnectedCAM Citroën™. Taj sustav s integriranom kamerom u unutarnjem retrovizoru snima sve što vidite ispred vozila.
Ta je kamera svjedok vaših svakodnevnih iskustava u vožnji:
- jednostavnim klikom možete snimiti i dijeliti sliku na društvenim mrežama.
- snima se sve što se događa ispred vozila. Taj sustav može biti koristan u slučaju nezgode.


BROJNE KOMBINACIJE BOJA

Novi CITROEN C3 nudi široku paletu boja od kojih će te morati odabrati jednu: Almond Green, Bijela Banquise, Cobalt Blue, Siva Shark, Siva Aluminium, Crvena Rubi, Crna Perla Nera, Orange Power ili Sable...

Kombinirajte 9 suptilnih i snažnih boja karoserije sa 3 boje krova (Crna Onyx, Crvena Aden i Bijela Opale). Do 36 mogućih kombinacija.

Onda, koji ćete C3 izabrati?

Novi CITROËN C3 ima prepoznatljive vozne osobine, poput ostalih CITROËN modela, i maksimalno optimiziranu apsorpciju neravnina ceste. Uz vozne osobine, novi CITROËN C3 se ističe po ugodnom osjećaju u vozilu zahvaljujući iznimno udobnim sjedalima, ostakljenom panoramskom krovom i velikodušnom prostoru u kabini (sa brojnim pretincima).

Zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovu, putnici u novom Citroën C3 uživaju u izvanrednoj svjetlosti u cijeloj kabini, što pridonosi osjećaju prostora i otvorenosti prema vanjskom svijetu.
U svakom trenutku, putnici imaju mogućnost smanjiti intenzitet osvjetljenja koristeći sjenilo.

UDOBNOST U VOZILU

U vozilu, sjedala su iznimno udobna... Imate osjećaj kao da sjedite u vlastitom boravku! Vodoravno postavljena armaturna ploča daje kabini dojam prostora i širine.

Unutarnji stil je pronašao inspiraciju izvan svijeta automobila što se osobito ističe integracijom remena u naslone za ruke i tkanine na armaturnoj ploči.


POMOĆ PRI KRETANJU NA KOSINI

Pomoć pri kretanju na kosini je sustav koji sprečava neželjeno pomicanje vozila na kosini kad vozač otpusti papučicu kočnice.
Sustav djeluje na nagibima većim od 3% tako da koči vozilo dvije sekunde.
   
AKTIVNI SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA

Sustav za nadzor mrtvog kuta žaruljicom u retrovizorima ukazuje na prisutnost vozila u mrtvom kutu. Taj sustav, koji radi na istom
principu kao senzori za vožnju unatrag, važan je dio sigurnosne opreme, osobito npr. na gradskim autocestama.
   
POVEZANA NAVIGACIJA

Navigacijski sustav koji vam omogućava izbjegavanje gužve na cesti te nudi poboljšani način navođenja zahvaljujući novim prikazom karte na ekranu.
Glavni gradovi Europe su prikazani u « FULL 3D » načinu što znači da većina zgrada i spomenika se prikazuju u 3D.
   
KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Kamera za vožnju unatrag na glavnom ekranu u vozilu pruža pregled svega što se nalazi iza vozila kad se uključ i prijenos za vožnju unatrag.
Sliku upotpunjuju crte u boji koji obilježavaju smjer vozila i udaljenost do eventualne prepreke. To je pravo prošireno vidno polje koje olakšava sva vaša
manevriranja!

MOTORI: DIZELSKI BlueHDi & BENZINSKI PureTech

Novi Citroën C3 nudi gamu benzinskih i dizelskih motora koji savršeno spajaju užitak u vožnji i očuvanje okoliša.

Zahvaljujući BlueHDi tehnologiji, ispušni sustav koji spaja pročistač krutih čestica i SCR tehnologiju u skladu sa normom euro 6, CITROËN odgovara na učinkoviti i trajni način na pitanja o ispušnim plinovima dizel motora. Vrhunska tehnologija, svima dostupna, za sve upotrebe i koja pruža veliki užitak u vožnji!

 

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.