C3 AIRCROSS

U 2017. godini, Citroën je pokrenuo neviđenu SUV ofanzivu otkrivajući dva nova modela. Nakon C5 AIRCROSS predstavljen na Shanghai Motor Show, red je na Citroën C3 Aircross koji će biti lansiran tijekom zime 2017. u Hrvatskoj.

Inspiriran konceptom C-Aircross lansiran početkom 2017, Novi Citroën C3 AIRCROSS nastavlja SUV ofanzivu marke i prirodno nameće svoju razliku: jedinstveni stil koji kombinira robusnost i jedinstvenost, u skladu sa DNK marke CITROËN i temelja SUV svijeta. Otkrijte ga u videu.

Citroën C3 AIRCROSS ističe svoju razliku u svijetu SUV-a zahvaljujući
snazi, jedinstvenosti i svježini.

Njegov stil kombinira robusnost i zaštitu zahvaljujući visoko pozicioniranim poklopcu motora kojeg naglašavaju kromirani chevroni i LED svjetlosni potpis.

Već prisutna na konceptu C-Aircross, stakala u 3. redu izrađena su od polikarbonata i ukrašena naljepnicom u boji koje stvaraju snažan grafički kontrast.

Za upravljačem ovog SUV-a nove generacije, uživate u visokoj poziciji tijekom vožnje.

Za upravljačem ovog SUV dominirate cestom! Povišena odignutost od tla, veliki kotači i Grip Control sa Hill Descent sustav dopuštaju vam vožnju na svim podlogama.

Na taj način, Novi SUV Citroën C3 AIRCROSS može modulirati prianjanje kotača ovisno o podlozi i zadržati jednaku brzinu pri vožnji nizbrdo bez obzira na nagib.

Kako u gradu tako i na otvorenoj cesti, novi SUV Citroën C3 AIRCROSS pojednostavljuje vam svakodnevnicu. U gradu, Park Assist tehnologija vas prati prilikom parkiranja.

Top Rear Vision kamera za vožnju unatrag prikazuje prostor iza vozila (180°) na 7'' tabletu.

PROSTRAN & IZNIMNO MODULARAN

Visoka i domišljata konstrukcija omogućuje novom Citroën C3 AIRCROSS najbolju prostranost u kategoriji te izvanrednu udobnost: 5 mjesta sa širokim prostorom za noge i iznad glave.

Njegov prtljažnik ima izniman obujam od 410 L, koji se može povećati do 520 L zahvaljujući kliznoj stražnjoj klupi 2/3-1/3 od 2 zasebna dijela.

Za potpunu modularnost, naslon sjedala suvozača može se sklopiti i na taj način dobiti utovarnu dužinu od 2m40.

ROBUSTAN I ZAŠTITNIČKI STIL

Novi SUV C3 AIRCROSS ima mišićav poklopac motora koji je ujedno kratak i visok.

Ono je odraz robusnosti i nameće svoj prednji i stražnji svjetlosni potpis bez agresivnosti

zahvaljujući vodoravnoj ravnoteži i velikodušne oblike.

Ovaj SUV preuzima grafički potpis marke CITROËN s prednjim svjetlima u dvije razine koji naglašavaju prednji dio vozila i daju mu prepoznatljivi svjetlosni potpis, zajednički svim kreacijama Marke.

Stražnja strana novog C3 AIRCROSS naglašava širinu i mišićave linije SUV-a.

Stražnja svjetla sa 3D efektom podsjeća na povezanost s modelom C3 i

konceptom C-Aircross.

Kao pravi SUV, Novi C3 AIRCROSS ima bočne štitnike na visini kotača te u donjem dijelu karoserije u crnoj mat boji kako bi bio zaštićen od svakodnevnih ogrebotina.

85 KOMBINACIJA: BIRAJTE SVOJU!

8 boja karoserije, 3 boja krova i 4 Paketa boja: možete odabrati svoj novi SUV Citroën C3 AIRCROSS po želji.

Ništa nije prepušteno slučaju, personalizacija je osmišljena u najsitnijim detaljima: prozori u 3. redu s efektom žaluzine, krovni nosači u boji retrovizora, ukrasni umetci za prednja svjetla i za središnji dio kotača. Personalizirati se može i unutrašnjost, sa 5 različitih ambijenta po izboru.

Ambijenti u seriji, Metropolitan Grey, Urban Red, Hype Mistral i Hype Colorado su nadahnuti svijetom mode i namještaja.

Na taj način, po želji, možete odabrati klasične boje ili ublažavati kontraste.

Također, možete odabrati između nekoliko stila kotača: od dizajniranih ukrasnih poklopca kotača 16'' ili naplatke od lagane legure 16'' ili 17'' u sjajnoj boji.

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Potpuno u skladu sa DNK-om Marke i CITROËN ADVANCED COMFORT® programom, Novi SUV C3 Aircross koristi cjelokupno znanje marke CITROËN kako bi vam ponudio optimalnu udobnost tijekom putovanja.

Cilj je da svako putovanje bude ugodan trenutak zahvaljujući filtriranju svih vanjskih smetnji poput prave čahure. Referentna udobnost novog modela C3 Aircross se ističe u nekoliko točaka:

•udobnost sjedala zahvaljujući širokim i velikodušnim sjedištima

•udobnost ovjesa koji nude prepoznatljivu učinkovitost Citroën u svim uvjetima vožnje

•udobnost u pogledu akustičke izolacije.

DO 520 LITARA OBUJMA PRTLJAŽNIKA

Niste ograničeni prtljagom jer Novi C3 Aircross ima najveći prtljažnik
u segmentu i pojednostavljen pristup zahvaljujući širokim vratima, velikim kutom otvaranja
i niskim pragom utovara.

Njegov obujam od 410 litara može se povećati do 520 litara zahvaljujući kliznoj stražnjoj klupi (postavljena maksimalno prema naprijed).

Ukupni obujam, kada se preklope stražnja sjedala, doseže 1289 litara.

Praktičan u svakodnevnici, Novi SUV C3 Aircross ima također stražnju policu prtljažnika koja se može izvaditi i spremiti okomito uz naslon stražnje klupe
prilikom prijevoza visokih predmeta.

Prijenosna podnica prtljažnika sa dvije visine također omogućuje dobivanje ravne podnice s preklopljenim stražnjim sjedalima.

PANORAMSKI POMIČNI STAKLENI KROV

Njegov velika ostakljena površina i otvor velikih dimenzija vozaču i putnicima nude iznimnu osvijetljenost i osjećaj zadovoljstva neovisno o tome je li krov otvoren ili zatvoren.

Svako putovanje postaje je posebno iskustvo.

Dvije električne komande omogućuju intuitivno upravljanje funkcijom otvaranja krovnog otvora, kao i položaj sjenila.

KORISNE TEHNOLOGIJE

HEAD UP DISPLAY

Za veću sigurnost vozaču su u njegovom vidnom polju dostupne informacije korisne za vožnju: brzina, postavljena brzina na regulatoru/limitatoru brzine, upozorenje na opasnost od sudara i navigacijske upute projiciraju se u boji na sklopivoj pločici.

BEŽIČNO PUNJENJE ZA PAMETNE TELEFONE

Novi SUV CITROËN C3 AIRCROSS nudi intuitivnu i inovativnu povezivost. Njegova središnja konzola obuhvaća i pretinac za pametni telefon za bežično punjenje indukcijom. Kompatibilne aplikacije u svom pametnom telefonu su također dostupne na 7’’ tabletu zahvaljujući Mirror Screen funkciji koja uključuje Apple CarPlayTM i Android Auto.


12 SUSTAVA ZA POMOĆ U VOŽNJI

    SIGURNOST I BEZBRIŽNOST
    PARK ASSIST
    AUTOMATSKO UKLJUČIVANJE DUGIH SVJETALA
    PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA
    ACTIVE SAFETY BRAKE

Novi SUV C3 Aircross ističe intuitivne tehnologije koje osiguravaju bezbrižnost i sigurnost prilikom vožnje. U središtu armaturne ploče na 7'' tabletu se nalazi kompletna gama tehnologija za pomoć u vožnji i sigurnost. Zahvaljujući njima svako je putovanje još sigurnije.

GRIP CONTROL SA HILL ASSIST DESCENT SUSTAVOM
Opremljen sustavom za poboljšavanje pokretljivosti GRIP CONTROL i specifičnim gumama Mud & Snow 16’’ ili 17’’, Novi SUV C3 Aircross nudi istinsku polivalentnost u vožnju i prilagođava se svim vrstama
cesta, bez obzira na uvjete i podlogu.

Poboljšana sigurnost u svim prilikama, sa 5 načina rada.

Moguće je ostaviti da Grip Control djeluje automatski u standardnom načinu rada ili
odabrati jedan od pet načina rada (standardni, snijeg, blato, pijesak ili ESP OFF)

Uz sustav Grip Control, funkcija Hill Assist Descent održava smanjenu brzinu vozila
što donosi bolju kontrolu i sigurnost čak i na strminama.

POVEZIVOST & INTUITIVNOST
MIRROR SCREEN

Mirror Screen, sa Android Auto, Apple Car Play™ i MirrorLink® , omogućuje vam da uživate u aplikacijama i sadržajima vašeg pametnog telefona u vozilu na način da se dupliciraju i upravljaju izravno na 7'' tabletu.

CONNECT NAV

Ova nova generacija navigacije povezana je sa uslugama poput TomTom Traffic koja omogućuje informacije o stanju na cesti u stvarnom vremenu, lociranje benzinskih postaja i javnih parkinga, vremenske prognoze i pronalaženje mjesta od interesa.

CITROËN CONNECT BOX

Ova usluga (ili poziv u nuždi) omogućuje vam komunikaciju sa pozivnom centrom u slučaju nezgode ili kvara. Zajedno sa sustavom Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box omogućuje korištenje povezane navigacije bez upotrebe pametnog telefona.

4 UČINKOVITA MOTORA

Novi SUV CITROËN C3 AIRCROSS može se opremiti širokom gamom
najnovije generacije
PureTech benzinski motori (82 i 110 KS) i BlueHDi dizelski motori (100 i 120 KS).

Automatski mjenjač EAT6 sa Stop & Start sustavom je dostupan sa PureTech 110 motorom i ručni mjenjač sa 6 stupnjeva prijenosa je dostupan sa BlueHDi 120 motorom.

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.