Novi C1

Urban po prirodi

Novi Citroën C1 optimističan je odgovor na potrebe urbane mobilnosti. Dolazi u inačici s 5 vrata te postoji i u izvedbi s krovnim otvorom Airscape.


Prednosti:

Snažna osobnost, optimističan dizajn i energična silueta

Dvobojne kombinacije

Inačica s krovnim otvorom: Citroën C1 Airscape

Kompaktnost, okretnost, ergonomija i udobnost

Korisne tehnologije: kamera za vožnju unatrag, pristup i pokretanje vozila bez ključa

Automobil povezan s internetom: 7" tablet osjetljiv na dodir, tehnologija Mirror Screen

Umjereni troškovi uporabe: od 3,8 l / 100 km (88g CO2/km)


Vanjski izgled

Novi Citroën C1 svoj jedinstven i dinamičan stil potvrđuje energičnom siluetom i vragolastim pogledom.

Vizualni kontinuitet između vjetrobranskog stakla i bočnih prozora, koji je, ovisno o izvedbi, postignut kromiranim prozorskim profilima, ističe izražajni stil gradskog automobila.

A za savršen izgled suvremenog i trendovskog gradskog automobila, može ga se opremiti ukrasnim poklopcima kotača od 14 ili 15" i naplatcima od lagane legure od 15".

Sa svojih 8 boja karoserije, novi Citroën C1 privlači pozornost, a jasnu pripadnost obitelji novih automobila CITROËN istodobno izražava svojim dnevnim LED svjetlima.

Privlačna uspravna dnevna LED svjetla ističu njegov razigran pogled te čine jedinstven svjetlosni "potpis". To nedvojbeno ističe tehnološku prirodu novog Citroën C1.

Novi Citroën C1 osvaja i svojim dvobojnim kombinacijama: u inačici Airscape boja platnenog krova Crna, Siva ili Sunrise Red može se kombinirati s osam usklađenih ili kontrastnih boja karoserije.


Dizajn unutrašnjosti

Novi Citroën C1 jednako je svjež i razigran izvana i iznutra.

Čistu armaturnu ploču krase detalji privlačnih boja, kao što su okviri ekrana, ventilacijskih otvora i baze ručice mjenjača.

Presvlake živih boja ugođaj u unutrašnjosti čine veselim i optimističnim. Obloge vrata elegantno su usklađene s bojom karoserije.


VIŠE UDOBNOSTI

Ergonomija za svakidašnju udobnost

Novi Citroën C1 ergonomičan je automobil konstruiran tako da svakidašnji život bude što jednostavniji zahvaljujući praktičnom i lako dostupnom prtljažniku obujma 196 litara. Pokrivač prtljage preklapa se otvaranjem stražnjih odižućih vrata, a s preklopljenim stražnjim sjedalima obujam prtljažnika raste na 780 litara.

Tu je i mnogo opreme koja će boravak u automobilu činiti udobnijim:

Automatski klima uređaj.

Sjedalo vozača podesivo po visini.

Grijana sjedala.

Deset domišljatih pretinaca.


Užitak, udobnost i spokojnost, bez obzira na vrstu ceste. Novi Citroën C1 nudi najvišu razinu udobnosti ovjesa, a istodobno jamči okretnu i sigurnu vožnju u svim uvjetima.

Svojim malim dimenzijama jedan je od najkompaktnijih polivalentnih gradskih automobila na tržištu.

Novi Citroën C1 serijski je opremljen sa šest zračnih jastuka (prednji, bočni, zavjese) i sustavom ESP koji stabilizira putanju vozila u slučaju gubitka prianjanja.

Njegov servoupravljač spaja preciznost i užitak u vožnji u gradu i na otvorenoj cesti. Limitator brzine i sustav kontrole tlaka u gumama također pridonose stalnoj bezbrižnosti u vožnji.

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.