C-Elysée

Odgovara na sva očekivanja

Citroën C-Elysée koristi cjelokupno tehničko i stilističko znanje te iskustvo marke CITROËN. Osmišljen je kako bi ponajprije odgovorio na očekivanja međunarodnih tržišta.

Citroën Elysée se obnavlja sa stilom! Limuzina je sada još profinjena zahvaljujući prednjoj maski koja naglašava njegov izgled i svjetlosni potpis inovativnog dizajna. Dvije moderne i svježe boje karoserije su u ponudi: plava Lazuli i siva Acier.

Prednosti:

Skladan i upečatljiv stil uravnotežena obrisa koji vozilu daje otmjenost

Robusno i izdržljivo vozilo, ispitano prelaskom 4 milijuna kilometara

Iznimno prostrana unutrašnjost, a prostranost straga postavlja nove standarde

Ležanje na cesti i udobnost ovjesa tipični za CITROËN

Privlačan omjer uloženog i dobivenog

Benzinski motor PureTech 82 s emisijom CO2 od 114 g i potrošnjom od 4,8 l/100 km

Dizelski motor BlueHDi 100 uz 98 g CO2 i 3,8 l/100 km

PROFINJEN OBRIS

Linije modela Citroën C-Elysée kao i sklad njegovih oblika odmah vam otkrivaju njegov karakter: riječ je o suvremenoj i prostranoj limuzini.

Istodobno uravnotežen i otmjen, širokih tragova kotača, visokog pojasa karoserije i izbočenih blatobrana, Citroën C-Elysée neće vas ostaviti ravnodušnima.

Izražajan pogled

Prednji dio modela Citroën C-Elysée već na prvi pogled izražava njegovu pripadnost gamiCITROËN, osobito zahvaljujući širokom kromiranom potpisu koji ističe reljefni poklopac motora.

Suvremena unutrašnjost

Novi Citroën C-Elysée ima unutrašnjost razrađenu u najsitnijim detaljima. Jednobojna središnja konzola uklapa se s letvicom boje Sunsilver Mat kako bi se istaknuo novi 7’’ tablet osjetljiv na dodir. Materijali su odabrani zbog elegancije, robusnost i jednostavnog održavanja.

Instrumentna ploča osuvremenjena je novim dojmljivim brojčanicima za više osobnosti i jasnoće. Novi zaslon s bijelim prikazom na kojem se navode podaci o vožnji nalazi se između dvaju brojčanika.

Naposljetku, Novi Citroën C-Elysée rezultat je cjelokupne stručnosti Marke u pogledu udobnosti i korisne tehnologije.

Prostranost bez premca

Velikim unutarnjim prostorom Citroën C-Elysée savršeno je dimenzioniran da odgovara na sve vaše potrebe. Povrh toga što su putnici sprijeda naročito udobno smješteni, putnici straga cijenit će iznimnu prostranost: prostor za noge nevjerojatno je velik i odgovarat će cijeloj vašoj obitelji.

Lako dostupan, praktičan i vrlo prostran s obzirom na veličinu kabine, prljažnik obujma 506 litara jedan je od najvećih u klasi. Unutar njega nalazi se i 20-litreni spremnik, idealan za spremanje manjih predmeta.

Citroën C-Elysée ima korisne, domišljato dizajnirane i lako dostupne pretince. Od velikog pretinca za rukavice, preko pretinaca u vratima i u naslonu za laktove u kojem se nalaze drugi praktični pretinci, do džepova na stražnjoj strani prednjih sjedala, svaki putnik može uvijek iskoristiti korisna mjesta za odlaganje.

UDOBNOST U SVAKOM TRENUTKU

Regulator/limitator brzine

Klima

Kamera za vožnju unatrag omogućuje prilikom prelaska u vožnju unatrag prikaz prostora iza vozila na glavnom zaslonu. Usto se prikazuju i oznake koje mijenjaju boju kako se približavate prepreci.

Novi C-Elysée objedinjuje sve komande za audio sustav i navigaciju nadohvat ruke vozača zahvaljujući novom 7'' tabletu najnovije generacije, koji sadrži slljedeće tehnologije :

• NAVIGACIJSKI SUSTAV povezan u stvarnom vremenu za izbjegavanje gužve u prometu i poboljšanje navođenja zahvaljujući prikazu karta.

• MIRROR SCREEN (Apple CarPlayTM + MirrorLink®) za pristup aplikacijama i sadržajima svog pametnog telefona izravno na tabletu u vozilu.

• GLASOVNO PREPOZNAVANJE (u vozilu ili putem pametnog telefona) za upravljanje funkcijama u vozilu.

• TELEFON: Bluetooth tehnologija (pristup imeniku i upravljanje istovremenim pozivima).

• RADIO AM/FM: 4 zvučnika i komanda ispod upravljača (bez CD čitačem) te mogućnost slušanja glazbe s pametnog telefona.

OPTIMALNA RAZINA KVALITETE

Citroën C-Elysée koristi cjelokupnu stručnost Marke kad je riječ o vezi s podlogom, kvaliteti i tehnologiji. Vjeran zahtjevima koje postavlja CITROËN, C-Elysée ima dug međuosovinski razmak i široke tragove kotača, i sprijeda i straga, zbog čega nudi visoku razinu kvalitete ponašanja na cesti i sigurnosti, u gradu i na dugim putovanjima.

Sigurnost na najvišoj razini

Primjerice, njegov kočioni sustav s ABS-om (Anti Blocking System) koji u slučaju nužde prilagođava pritisak na kočnicu i sprječava blokiranje kotača. Pomoć pri naglom kočenju (AFU), pak, trenutačno pojačava pritisak na kočnicu u slučaju naglog kočenja i time skraćuje zaustavni put.

Citroën C-Elysée je također opremljen sustavom za nadzor stabilnosti vozila (ESP) i ima 4 zračna jastuka.

Optimalna pouzdanost i izdržljivost

Naglasak je stavljen na izdržljivost vašeg vozila, osobito s dvostrukom nepropusnom brtvom oko vrata, neophodnom za zaštitu od buke i prašine.

Izvana su odabrani materijali kako zbog njihova estetskog izgleda tako i zbog kvalitete i otpornosti.

Ispitan prelaskom četiri milijuna kilometara diljem svijeta, u svim mogućim uvjetima vožnje, Citroën C-Elysée robusno je vozilo sposobno prkositi godinama, čija je i najmanja pojedinost osmišljena da traje.

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.