DS 3

Neodoljiv više no ikad

DS 3 ponovno preispituje postojeće standarde i još jače potvrđuje svoju osobnost s novim jedinstvenim i tehnološki naprednim svjetlosnim potpisom.


Prednosti:

Jedinstven svjetlosni potpis (svjetla sprijeda Xénon Full LED, stražnja LED svjetla s 3D efektom, prednja dnevna svjetla…)

Veća mogućnost personalizacije (boja karoserije i krova, naplatci, sjedala...)

Neponovljiv stil (dvobojni lebdeći krov, bočni spojler, novi dekor Irresistible Paris...)

Telematika (navigacijski sustav eMyWay, HiFi sustav, Connecting Box…)

Novi motori ispunjavaju Euro6 normu

Užitak u vožnji (niska školjkasta sjedala, sportski upravljač…)

Polivalentna limuzina za svakodnevnicu (3,95 m dug, 5 sjedala, prtljažnik od 285 litara…)


NEODOLJIV POGLED

Ljubav na prvi pogled. Svojim novim svjetlosnim potpisom DS 3 trenutno zavodi. Nova svjetla daju mu snažan i prodoran pogled zahvaljujući spoju dviju tehnologija za glavno osvjetljenje - LED svjetla nadahnuta dijamantima u kutijici te ksenonska svjetla.

Ovaj pogled također je živahan i magičan zahvaljujući novim dinamičkim pokazivačima smjera, tehnologiji nasljeđenoj iz posljenjih konceptnih automobila marke. Ovaj potpis sprijeda upotpunjuju stražnja LED svjetla s 3D efektom.

NEPONOVLJIV STIL

Uvijek neodoljiv. DS 3 ima osobnost koja osvaja na prvi pogled zahvaljujući stilskim obilježjima nadahnutima svijetom mode. Njegov dvobojni dizajn istaknut je "lebdećim" krovom, bočnim spojlerom nalik na peraju morskog psa ili pak prednjim i stražnjim svjetlosnim potpisom, a to sve čini neponovljiv stil modela DS 3.

 
UVIJEK OTMJEN

 

DS 3 utjelovljuje standarde pariške otmjenosti - koža Nappa, žakardna tkanina, izrezbareni krom, sitotisak na stražnjim bočnim staklima i laserski gravirani ukrasi na letvici armaturne ploče...

 

Novo uređenje pruža neponovljiv i senzualan doživljaj - paleta profinjenih materijala i sjajni krom unutrašnjosti daju otmjen i iznenađujuć izgled.


VELIKA PONUDA PERSONALIZACIJE


Dostupne su nove mogućnosti personalizacije kako biste mogli prilagoditi vozilo svojem ukusu: nova bijela boja Nacré, nove presvlake u sivoj boji Délice, novi naplatci Aphrodite, novi laserski ugravirani ukrasi na letvici armaturne ploče i sitotisak na bočnim staklima.

Karoserija
Krov
Unutrašnja personalizacija
Presvlake sjedala
Raspon boja karoserija igra na kartu  dvobonih kombinacija predlažući 11 boja karoserije i 4 boje krova.
Dakle, trebate samo pustiti svoju kreativnost neka se izrazi i stvoriti svijet koji vam odgovara.

 

VRHUNSKI UNUTARNJI STIL

Unutrašnjost DS 3 Novi svjetlosni potpis Xénon Full LED obučen je plemenitim materijalima kao što su koža ili krom.

Unutrašnjost vašeg DS 3 svojim pročišćenim i jedinstvenim dizajnom odaje dojam suptilne otmjenosti.

Sportska aluminijska papučica obložena je protuklizajućim jastučićima, a ručica mjenjača spaja matirani krom i teksturu kože za idealno rukovanje.

Komande automatskog klimatizacijskog uređaja skladno su ugrađene u središnju konzolu i obrubljene kromom.

Ugodnost u svakodnevnom životu

Užitak u vožnji i prostornost modela DS 3 s novim potpisom opće su prepoznati jer model ima pet "pravih" mjesta najveći obujam prtljažnika u svojoj kategoriji, i to u obje svoje izvedbe - limuzini i kabrioletu. DS 3 je usto opremljen novim i modernim tehnološkim rješenjima koja olakšavaju svakodnevicu.

Prtljažnik i pretinci

DS 3 s novim potpisom olakšava vam svakodnevni život i nudi iznimno prostran prtljažnik (285 litara) i stražnja sjedala koja se jednim potezom preklapaju u omjeru 2/3-1/3.

Na raspolaganju su vam i brojni pretinci (pretinac za rukavice od 13 litara, pretinci u vratima, središnjoj konzoli, na armaturnoj ploči...), a dostupan je i sklopivi središnji naslon za ruke.


Udobnost i bezbrižnost za sve


Active City Brake

Ova tehnologija naglog kočenja u gradu omogućuje izbjegavanje sudara pri manjim brzinama zahvaljujući laserskom senzoru kratkog dometa ugrađenog na gornji dio vjetrobranskog stakla. Pri brzinama do 30 km/h, senzor automatski aktivira kočnice kako bi se izbjegao sudar.


Akustika

Iznimna akustička udobnost. Vibracije i buka motora, šum zraka i buka kotrljanja prigušeni su na mjestima najbližima izvoru buke.


Mirisni osvježivač prostora

Mirisni osvježivač prostora ravnomjerno raspršuje blag i ugodan miris po kabini. Gumbom možete kontrolirati jačinu raspršenog mirisa.

HiFi Sustav

Vaš DS 3 s novim potpisom ima audiosustav (Hi-Fi sustav) iznimnih akustičnih performansi. Opremljen je dodatnim trećim središnjim zvučnikom na armaturnoj ploči i bas zvučnikom s pojačalom u prtljažniku.

Sustav navigacije eMyWay

DS 3 s novim potpisom isto tako nudi navigacijski sustav eMyWay s ekranom u boji dijagonale 7 inča velike razlučivosti. Zahvaljujući njemu možete pristupiti satelitskoj navigaciji načinom rada Birdview.


Telefoniranje bez ruku Bluetooth®

S telefoniranjem bez ruku Bluetooth® i USB priključkom, sami odabirete audioizvor izravno spajajući MP3 čitač, USB memoriju ili pametni telefon s pomoću Bluetooth audio streaminga.

Informacije se prikazuju na višefunkcijskom ekranu.


VISOKA RAZINA SIGURNOSTI

 

DS 3, sigurnosti bez kompromisa


Ojačana struktura

U slučaju sudara, putnicima modela DS 3 s novim potpisom osigurana je maksimalna zaštita. Struktura je osmišljena kako bi se pojačala krutost kabine te time spriječili proboji u ćeliju za preživljavanje i omogućila postupna deformacija zona ""koje nisu namijenjene putnicima


Zračni jastuci

DS 3 s novim svjetlosnim potpisom dolazi sa šest zračnih jastuka u seriji:

- dva prednja zračna jastuka,

- prednji bočni zračni jastuci,

- dvije zračne zavjese (sprijeda i straga).


Kočenje

Vaš DS 3 s novim potpisom dolazi s inovativnim i potpunim kočnim sustavom koji uključuje:

- ABS (sustav protiv blokade kotača) koji elektronički prilagođava silu kočenja kako bi spriječio blokiranje kotača,

- elektroničku raspodjelu kočne sile (REF) koja ravnomjerno raspoređuje snagu kočenja među kotačima,

- sustav pomoći pri naglom kočenju (AFU) koji trenutno povećava snagu kočenja kada vozač naglo pritisne papučicu kočnice.


ESP

ESP (Electronic Stability System) jamči optimalnu kontrolu vozila u najosjetljivijim situacijama:

stabilizira putanju u slučaju gubitka prianjanja u zavojima

povezan je sa sustavom proklizavanja kotača (ASR) koji odmah smanjuje suvišnu snagu koja se prenosi na pogonske kotače u slučaju proklizavanja

PONAŠANJE NA CESTI

I benzinski PureTech i dizelski motori BlueHDi pružaju iznimne performanse koje donose užitak u vožnji.

Ponašanje na cesti je živahno i uzbudljivo zahvaljujući dobro ugođenom i dodatno spuštenom ovjesu. DS 3 s novim svjetlosnim potpisom u svakom trenutku pruža brze reakcije i sigurnost uz vozačevo mjesto posvećeno sportskom doživljaju. Niska školjkasta sjedala savršeno se slažu sa sportskim upravljačem s ravnim donjim dijelom. Savršen spoj dinamike i udobnosti.


IZVRSTAN U GRADU


Ekonomični motori

Tehnologija PureTech

Tehnologija BlueHDi

Pokazatelj stupnjeva prijenosa

Smanjena masa


EKONOMIČNI MOTORI


Emisije CO2 DS3 Cabrio odražavaju vodeći položaj Marke u području zaštite okoliša. DS3 Cabrio dobiva nove benzinske i dizelske motore koji već sad ispunjavaju normu Euro 6 i donose užitak u vožnji.

GARANTIRANO IZVORNO FRANCUSKO

 
DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4 i DS 5 imaju oznaku ‘Garantirano Izvorno Francusko ’, koju dodijeljuje udruga Pro France. Ova oznaka dodijeljuje se proizvodima čije se završno sastavljanje vrši u Francuskoj i čija je polovina vrijednosti proizvedena u Francuskoj. Ona garantira potrošačima francusko podrijetlo proizvoda koje kupuju kupci.

DS 4 i DS 5 su proizvedeni u tvornicama Mulhouse i Sochaux. 2 siluete DS 3 su proizvedene u Poissyu.

Ova oznaka naglašava industrijsko podrijetlo PSA Peugeot Citroën, za koju proizvodnja na francuskom teritoriju ima važnu dimenziju u svom identitetu i predstavlja 40 % svoje svjetske proizvodnje u 2013.

 

Citroën C3, C4, C5 i C5 Tourer također su primili ovu oznaku.

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.