O nama

Doselivši se iz Vojvodine 1992.godine u Požegu započeli smo svoj rad u 50m2 radioničkog prostora, te smo uz članove naše obitelji imali samo troje zaposlenih, a osnovna djelatnost bila nam je pružanje usluga održavanja i servisiranja svih marki vozila.

S vremenom naš je posao rastao, čime je rastao i broj zaposlenih.

U listopadu  1999. godine, potpisan je ugovor između Citroën Hrvatska i Auto Centra Radić o ovlaštenoj distribuciji i servisiranju Citroën-ovih vozila za Požeško-slavonsku županiju. Već slijedeće, 2000. godine prodano je oko 200 vozila.

Da bismo se približili našim kupcima u zapadnom dijelu naše županije, te iste godine otvorili smo i novi prodajni salon u Pakracu.

U srpnju te 2000. godine učvrstili smo našu suradnju s Citroën-om, te proširili područje našeg djelovanja. Naime, potpisali smo ugovor o ovlaštenoj distribuciji i servisiranju Citroën-ovih vozila i za Brodsko-posavsku županiju.
2001. godine otvorili smo novi veliki prodajno-servisni centar u Slavonskom Brodu, sa 350 m2 prodajnog salona, te servis na 300 m2.

2003.g. preuređen je, dograđen i pušten u rad objekat servisa u Požegi, koji sada ima oko 800 m2. Opremljen je najsuvremenijim dijagnostičkim uređajima i opremom, modernom limarijom i termolakirnicom, čime našim strankama nudimo sve vrste usluga vezane uz servis i održavanje njihovih vozila.

Osvajajući tržište Požeško-Slavonske i Brodsko-Posavske županije ostvarili smo dobru suradnju sa mnogim tvrtkama i to kroz flotnu prodaju. S ponosom možemo navesti da se u voznom parku nekih tvrtki, iz naših županija, nalazi i preko 40 vozila marke Citroen.

U tom smislu možemo reći da Auto Centar Radić u ovom trenutku djeluje u dvije županije, sa 3 prodajna salona, i 2 servisna centra, te zapošljava 20-ak djelatnika maksimalno osposobljenih za obavljanje svojih funkcija.

Osim uslužne djelatnosti koju pružamo svojim klijentima, uvijek smo bili i uz one koji to nisu. Raznim sponzorstvima i donacijama poput onih dječjim vrtićima, sportskim klubovima, zdravstvenim ustanovama ili socijalno ugroženim skupinama pokušali smo dati dio sebe smatravši i njih dijelom svoje obitelji.

Želimo i napomenuti da smo krajem 2003.g. prošli postupak certifikacije, te smo te iste godine dobiti certifikat ISO 9001- 2000, čime smo našim strankama osigurali dodatnu brigu o kvaliteti naših usluga.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nam poklonili ili će pokloniti svoje povjerenje i zbog Vas ćemo se truditi uvijek biti bolji ...

Citroën – dio obitelji

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.