CITROËN DS5 BlueHDi 180 na hrvatskom tržištu

Nova generacija dizelskih BlueHDi motora u ponudi je na Citroën DS5 u izvedbi BlueHDi 180 BVA6 od ožujka na hrvatskom tržištu s cijenom od 319.330 kn.

Dolaskom novih BlueHDi motora, istodobno snažnih i smanjenog utjecaja na okoliš, CITROËN DS5 dobio je i novi ovjes koji sjedinjuje udobnost i dinamičnost. CITROËN DS5 ima nove amortizere koji dodatno ublažavaju neravnine ceste. Izrađeni da smanjuju udarce, poboljšavaju udobnost smanjenjem vibracija i pružajući mekšu vožnju. Dakle, veća udobnost uz sačuvane dinamičke kvalitete DS5. CITROËN DS5 ima i automatski mjenjač sa 6 brzina najnovije generacije spojen s motorom BlueHDi 180 s emisijom CO2 i potrošnjom goriva na najboljoj razini u segmentu (118 g/km CO2 i 4,4 l/100 km).Motori BlueHDi nude nekoliko prednosti: veliku snagu, štedljivost i zaštitu okoliša. Motori BlueHDi u skladu su s normom Euro 6 jer imaju modul za selektivnu katalitičku redukciju (SCR, Selective Catalytic Reduction), jedinu tehnologiju koja bitno može smanjiti emisiju dušikovih oksida (za 90 %) smanjujući pritom i emisiju CO2.

Sustav SCR (Selective Catalytic Reduction), ugrađen neposredno prije pročistača krutih čestica, stalno pretvara dušikove okside u neškodljivu vodenu paru (H2) i dušik (N2). Omogućuje i znatno smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2. Rezultat je 118 g/km CO2 i 4,4l/100 km potrošnje na Citroën DS5 BlueHDi 180 BVA6.

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.