NOVI C5 AIRCROSS, SUV NOVE GENERACIJE

Nakon koncepta C-Aircross na Ženevskom salonu 2017., koji je najavljivao novi kompaktni SUV dostupan na europskom tržištu krajem godine

CITROËN nastavlja svoj svjetski pohod na segment SUV-ova premijernim otkrivanjem novog C5 Aircross, SUV-a međunarodnog glasa koji obilježava novi korak u razvoju strategije proizvoda Marke. Svjetski fenomen koji čini gotovo četvrtinu svjetske prodaje, SUV ambiciozno odgovara na očekivanja kupaca koji su u potrazi za bijegom od svakodnevice i sigurnošću. U tu se svrhu oslanja na jasno prepoznatljiva obilježja kao što su veliki kotači, snažan i zaštitnički dizajn, vladanje cestom. CITROËN osvaja to područje u skladu sa svojim DNK-om.

Osluškujući očekivanja kupaca koji se više ne žele odreći praktičnosti samo radi izgleda, CITROËN otvara put novom naraštaju SUV-a koji tradicionalna obilježja takvog vozila spaja s osobnošću i zadovoljstvom za sve putnike. Tim modelom, koji nadahnuće crpi izravno iz konceptnog automobila Aircross, predstavljenog prije dvije godine u Šangaju, Marka ponovno dokazuje svoju sposobnost da istakne svoju jedinstvenu osobnost i donese dašak svježine neovisno o segmentu: CITROËN ovdje nudi istinski potpis u svijetu SUV-a.

DIZAJN: ENERGIČAN I ODVAŽAN SUV. C5 Aircross, model snažne osobnosti, ističe se svojim jedinstvenim, energičnim i samouvjerenim stavom, izvana i iznutra. Robustan i snažan vanjski dizajn ne ostavlja mjesta ni za kakvu oholost, zahvaljujući posvemašnjoj ravnoteži njegovog oblika istaknutog visoko postavljenim poklopcem motora, međuosovinskim razmakom od 2,73 m, kratkim prevjesima, fluidnim i prirodnim oblicima uz pojedine snažne vizualne elemente. C5 Aircross odiše odvažnom i samouvjerenom osobnošću jedinstvenom u segmentu. Njegova kabina posvećena je zadovoljstvu, trenutan je izraz snage i prostranosti, zahvaljujući robusnoj armaturnoj ploči vodoravnih linija za snažniji dojam širine, prostranim i obujmljujućim sjedalima, širokom i visokom središnjom konzolom, mekim i toplim materijalima koji pojačavaju osjećaj zaštićenosti i udobnosti.

UDOBNOST: JEDINSTVEN POTPIS U SVIJETU SUV-OVA. Suvremen i inovativan, simbol programa Citroën Advanced Comfort®, novi C5 Aircross ruši ustaljena pravila segmenta svojom udobnošću i prostorom u kabini. Gradi na temeljima platforme EMP2, za inteligentnije osmišljenu konstrukciju i zadovoljstvo boravka u automobilu. Za još bolje rezultate, novi C5 Aircross prvo je vozilo opremljeno novim sustavom ovjesa „Progressive Hydraulic CushionsTM” (progresivni hidraulični graničnici), koji donosi kvalitetnije prigušivanje vibracija i udobnost u vožnji svojstvenu za CITROËN. Kabina sve putnike istinski poziva na putovanje: prostor je jednostavan i svijetao zahvaljujući panoramskom krovnom otvoru, prednja su sjedala grijana i opremljena masažnom funkcijom, udobna stražnja klupa nudi prostor za noge izvanredne udobnosti, a sve je obavijeno pročišćenim ozračjem zahvaljujući obradi kvalitete zraka. C5 Aircross opremljen je vrlo čitljivom digitalnom instrumentnom pločom TFT od 12,3’’ i kapacitivnim dodirnim zaslonom HD od 8’’ te nudi tehnološki najnaprednije sustave za pomoć u vožnji: aktivno sigurnosno kočenje, aktivni sustav za nadzor mrtvog kuta, prilagodljivi regulator brzine s funkcijom za zaustavljanje... Uz funkcije Grip Control i Hill Assist Descent Control, koje omogućuju bezbrižno napuštanje utabanih staza, C5 Aircross bit će prvi CITROËN opremljen tehnologijom Plug-in Hybrid PHEV.

Otkriven na Šangajskom salonu, C5 Aircross bit će pušten u prodaju u Kini u listopadu 2017. Njegov ulazak na europsko tržište predviđen je za drugu polovinu 2018. godine.

Tehničke karakteristike :

Dužina: 4,50 m

Širina : 1,84 m

Visina : 1,67 m

Međuosovinski razmak : 2,73 m

Volumen prtljažnika : 482 L

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.