C-AIRCROSS CONCEPT: KOMPAKTNI SUV MARKE CITROËN

CITROËN je svijetu predstavio odvažan koncept živopisnog i snažnog karaktera.

C-Aircross Concept, vizija kompaktnog SUV-a marke CITROËN, predstavlja novu fazu proizvodne strategije. Dizajnom koji će privući kupce iz cijelog svijeta CITROËN nastavlja pohod na segment SUV-a, započet automobilom Aircross Concept. Njegov jedinstveni identitet temelji se na stavu Novog C3, prilagođenom novom segmentu.

C-Aircross Concept snažnim, originalnim i svježim stavom udara vlastiti pečat na svijet SUV-ova. Krase ga jedinstven oblik i savršena ravnoteža zaštite i fluidnosti linija. Njegovu modernu karoseriju čine veliki oblici u kontrastu sa snažnim grafičkim elementima žarkih boja. Time se nagovješćuje prostrana unutrašnjost u kojoj boje i materijali u kombinaciji s minimalističkim dizajnom stvaraju tehnološku i opuštenu atmosferu.

Vrata modela C-Aircross Concept otvaraju se u suprotnim smjerovima i pozivaju vas da se otisnete u novu pustolovinu potpuno bezbrižni, udobno smješteni u njegovoj prostranoj kabini. Koncept nudi veliku količinu prostora, široka prošivena sjedala i, zahvaljujući panoramskom staklenom krovu, mnogo svjetlosti. U unutrašnjosti se mogu vidjeti temelji programa Citroën Advanced Comfort®. Tehnologija je u službi jednostavnije uporabe: head-up zaslon u boji, umetak koji se nastavlja na instrumentnu ploču, upravljač s jednim krakom s pojednostavnjenim komandama, kamera za vožnju unatrag i bežični indukcijski punjač za pametne telefone.

Kabina konceptnog automobila C-Aircross Concept opremljena je najnaprednijom tehnologijom u službi praktičnosti koja olakšava život, u skladu s programom Citroën Advanced Comfort®. Korisna, praktična i suvremena, ta tehnologija služi svim putnicima u automobilu. Za jednostavniju vožnju, komande na upravljaču su intuitivne, a korisne informacije o vožnji prikazuju se izravno u vozačevu vidnom polju. Minimalistički instrumenti jedinstvenog vizualnog dojma prikazuju se na širokoj staklenoj površini. Citroën C-Aircross Concept dodatno unaprjeđuje funkcije head-up prikaza i naprednu funkciju prikaza prostora iza vozila. Dvije bočne kamere preuzimaju ulogu tradicionalnih vanjskih osvrtnih zrcala. Slike se prikazuju na zaslonu umjesto unutarnjeg osvrtnog zrcala. Za optimalan pregled situacije iza vozila, koncept je opremljen i stražnjom kamerom smještenom u središtu krovnog spojlera.

C-Aircross Concept opremljen je pametnim i intuitivnim sučeljem čovjeka i stroja. Vozači i putnici imaju pristup širokoj paleti funkcija putem 12-inčnog središnjeg dodirnog zaslona. Smješten je u samom središtu kontrolnog centra automobila, a uporabu vozila čini jednostavnijom i pridonosi vizualnom dojmu duljine i prostranosti koji prevladava u unutrašnjosti. Položaj multimedijskog sustava svima omogućuje pristup podacima o putovanju s pomoću povezanog 3D navigacijskog sustava s prepoznavanjem glasovnih naredbi, CITROËN Connect Nav. Osim toga, svaki putnik može odabrati glazbu za sebe ili pogledati svoj omiljeni film. Ovisno o željenom doživljaju u unutrašnjosti, moguć je niz različitih konfiguracija: 1/3:2/3, 2/3:1/3 ili preko cijelog zaslona. To putnicima omogućuje da u vožnji sudjeluju u jednakoj mjeri kao i vozač.

C-Aircross Concept, glasnik globalnog pohoda na segment SUV-a, poziva vas u izložbeni prostor marke CITROËN na Ženevskom salonu automobila 7. i 8. ožujka (dani za medije) i od 9. do 19. ožujka (dani otvoreni za javnost).

 

 

 

 

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.