JUMPY

ROBUSTAN, OKRETAN I PRISTUPAČAN

Nova generacija Jumpy koristi optimiziranu arhitekturu za još bolju uporabu, udobnost i sigurnost. Objedinjuje najnovije generacije tehnologija za pomoć u vožnji i motore što ga čini najpoželjnijim poslovnim partnerom. Dostupan u 3 dužine, opremljen bočnim vratima s mogućnošću otvaranja bez ruku (u opciji).

Citroën JUMPY dizajniran je po uzoru na osobna vozila i svijet SUV-ova. Odlikuje se fluidnim dizajnom bez agresivnih linija te ističe pouzdanost i robusnost. Njegov karakter? Istodobno je energičan i skladan! Sprijeda je kratak poklopac motora postavljen vodoravno te je naglašen visoko smještenim širokim svjetlima koja ostavljaju dojam dominacije na cesti.


KORISNA ARHITEKTURA:

Citroën JUMPY svojom se učinkovitom konstrukcijom prilagođava svim vašim potrebama za najveću funkcionalnost, praktičnost i ergonomiju. Njegova modularna platforma najnovije generacije posebno je pojačana i nastala je na temelju platforme modela C4 Picasso i SpaceTourer.

Nudi do 1400 kg korisne nosivosti, 6,6 m3 tovarnog obujma, 4 m korisne duljine i do 2,5 tone mase prikolice. Platforma je modularna zahvaljujući dvama različitim međuosovinskim razmacima (2,92 m i 3,27 m) i dvama različitim stražnjim prevjesima (0,80 m i 1,15 m) koji se mogu kombinirati u tri vanjske duljine.

Citroën JUMPY dostupan je u tri duljine. Osim duljina M (4,95 m) i XL (5,30 m) koje su uobičajene na tržištu, taj se furgon nudi i u jedinstvenoj izvedbi od 4,60 m, koja je ujedno kompaktna i praktična. Poput drugih dviju duljina, M i XL, izvedba XS nudi korisnu nosivost do 1400 kg.

Jednostavnost u svim situacijama! Zahvaljujući ograničenoj visini od 1,90 m na izvedbama XS i M (1,94 m na izvedbi XL), Citroën JUMPY bez problema ulazi na sva parkirališta kojima je obično teško pristupiti u vozilima tog segmenta.
Više nije potrebno parkirati na cesti i riskirati da dobijete kaznu, već možete ići u podzemnu garažu gdje vam je klijent ostavio slobodno mjesto ili na parkiralište svih trgovačkih centara!

PERSONALIZIRANI ODGOVOR

Svjestan različitosti vaših potreba, Citroën Jumpy se prilagođava nudeći širok izbor karoserijskih izvedbi kako bi zadovoljio potrebe svih zanimanja.

Izvedba furgona dostupna je:

u dvije duljine i dvije visine,

s obujmom koji može doseći do 7 m³

s utovarnim pragom visokim samo 49 cm zahvaljujući stražnjem zračnom ovjesu ponuđenom u opciji, koji osim toga omogućuje i održavanje visine vozila na manje od 1,90 m, što je idealno za pristup gradskim parkiralištima.

MODULARNOST I UDOBNOST

Udobnost CITROËN samo za vas!
Bilo da je riječ o unutrašnjosti, odnosno presvlakama sjedala i instrumentnoj ploči ili pak vanjskoj konstrukciji koja pruža udobnost u vožnji, Citroën JUMPY prati vaše poslovne potrebe i osigurava usluge kakve nude osobna vozila.
Svaka je vožnja učinkovita i sasvim bezbrižna.

Nosite mnogo stvari? Nema problema!
funkcija automatskog otvaranja (opcijska oprema) omogućuje otvaranje i zatvaranje bočnih vrata bez kontakta i to je istinski jedinstvena mogućnost na tom segmentu.
Istim se pokretom pri udaljavanju od vozila vrata zatvaraju i zaključavaju. Tom se funkcijom također pojednostavnjuje utovar i istovar kada imate pune ruke.


OPREMA I TEHNOLOGIJA

Citroën JUMPY pruža opuštenu, laku i sasvim sigurnu vožnju. Osim funkcija koje su korisne u svakodnevici kao što su pristup i pokretanje vozila bez ključa te automatska bočna klizna vrata, Citroën JUMPY nudi vam razne tehnologije koje pojednostavnjuju vožnju.

GRIP CONTROL

Taj usavršeni sustav protiv proklizavanja optimira prianjanje prednjih kotača ovisno o vrsti podloge.
Grip Control se može upariti s funkcijom Paket Gradilište (povećana nosivost, ovjes povišen za 20mm, zaštitna ploča ispod motora) kojim se pospješuje prianjanje novog modela Citroën JUMPY na zahtjevnim podlogama.

HEAD-UP DISPLAY

Ta vam tehnologija omogućuje da neprekidno gledate cestu i da u vidnom polju na prozirnoj ploči imate sve bitne informacije za vožnju (trenutačnu i preporučenu brzinu, postavljenu brzinu na regulatoru/limitatoru brzine, postavke navigacijskog sustava i upozorenje na opasnost od sudara).
To je novost među vozilima u tom segmentu!

CITROËN CONNECT NAV

CITROËN Connect Nav (ovisno o izvedbi) novi je navigacijski sustav 3D, s dodirnim zaslonom, povezan je u stvarnom vremenu i njime se može upravljati glasovnim prepoznavanjem i dodirnim tabletom od 7’’. CITROËN Connect Nav povezan je s internetskim uslugama kao što je TomTom Traffic, funkcija koja nudi informacije o stanju u prometu u stvarnom vremenu, pronalazi benzinske postaje i parkirališta te njihove cijene, pronalazi mjesne znamenitosti (POI). Cijenit ćete i opciju upozorenja na opasna područja, koja omogućuje obavještavanje o područjima s čestim nesrećama i opasnim područjima.

MIRROR SCREEN

Želite slušati glazbu sa svojeg pametnog telefona ili pronaći put do željenog odredišta? To je jednostavno i intuitivno uz Mirror Screen (potreban je kompatibilni telefon)! Vaše kompatibilne aplikacije prikazat će se na dodirnom tabletu od 7’’ u vašem automobilu. Mirror Screen radi preko aplikacija Apple CarPlayTM i MirrorLink®. Praktičan!
 

SVE ZA VAŠU SIGURNOST

PRILAGODLJIVI REGULATOR BRZINE
 
Prilagodljivim regulatorom brzine vozila možete pustiti vozilo da se prilagodi brzini vozila koje se nalazi ispred njega. Taj automatski sustav regulacije može smanjiti brzinu za do 20 km/h tako da utječe samo na papučicu gasa.
 
SUSTAV ZA NADZOR MRTVOG KUTA

Sustav za nadzor mrtvog kuta narančastom diodnom lampicom ugrađenom u kut retrovizora obavještava vas o prisutnosti vozila u mrtvom kutu. Sastoji se od četiriju senzora smještenih na prednjem i stražnjem odbojniku i aktivan je na brzini od 12 do 140 km/h.
 
PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA I PREPORUČIVANJE BRZINE
 
Taj je sustav prava novost, radi s pomoću kamere smještene u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla. Tako vozač u svakom trenutku raspolaže informacijama o ograničenju brzine. Kada kamera prepozna prometni znak s ograničenjem brzine, možete pritiskom tipke prihvatiti preporučenu brzinu.
 
ACTIVE SAFETY BRAKE
 
Omogućuje smanjenje tjelesnih ozljeda tako što koči umjesto vozača zahvaljujući višenamjenskoj kameri smještenoj u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, i to u sljedećim slučajevima:
Pri brzini od 0 do 30 km/h sprječava sudar sa statičnim ili pokretnim preprekama ili s pješacima.
Pri brzini višoj od 30 km/h smanjuje brzinu prije sudara.

 

TEHNOLOGIJA BLUEHDI

Različitim dizelskim motorima kojima je opremljen Citroën JUMPY postižu se sljedeće vrijednosti potrošnje u mješovitoj vožnji i emisije CO2 (kod duljine XS):

- BlueHDi 95 BVM (70 kW - 210 Nm pri 1750 tr/mn ) :     5,5 l/100 km i 144 g/km de CO2

- BlueHDi 95 S&S ETG6 (70 kW - 240 Nm pri 1750 tr/mn ) : 5,2 l/100 km i 135 g/km de CO2

- BlueHDi 115 S&S BVM6 (85 kW - 300 Nm pri 1750 tr/mn ) : 5,1 l/100 km i 133 g/km de CO2

- BlueHDi 120 S&S BVM6 (90 kW - 340 Nm pri 2000 tr/mn ) : 5,3 l/100 km i 139 g/km de CO2

- BlueHDi 150 S&S BVM6 (110 kW - 370 Nm pri 2000 tr/mn ) : 5,3 l/100 km i 139g/km de CO2

- BlueHDi 180 S&S EAT6 (130 kW - 400 Nm pri 2000tr/mn ) : 5,8 l/100 km i 151 g/km de CO2

 

IZDVOJENO - Rabljena vozila

Error: No articles to display

Partneri

unicredit

volksbank

© 2016 Autocentar Radić. Sva prava pridržana
design & hosting by Iqmedia

Please publish modules in offcanvas position.